Home » Tekeningen » Nieuwere tekeningen

Hier kun je de tekeningen vanaf 2014 tot nu vinden. Vooral hier zijn tips welkom, maar bij het paard, Ariana Grande, het meisje met de vlecht en het oog was ik elf, voor de rest tien.

Reactie plaatsen

Reacties

Anna
3 jaar geleden

Owh oeps, ik vergat te zeggen dat @annas.artss mijn naam op Instagram was lol

Anna
3 jaar geleden

Heyyy Maria,
Al deze tekeningen zijn al 2 jaar oud en ik weet niet hoe lang ze geduurd hadden haha. En ik teken geen dieren, tegenwoordig teken ik portretten (als je ze wilt zien kun je ze op @annas.artss vinden)
X Anna

Maria
3 jaar geleden

Hoelang doe jij over een tekening?
en teken je ook dieren?

Anna
4 jaar geleden

Hai Lotte,
Bedankt voor je reactie! Ik weet alleen niet of ik wat aan de tip heb omdat ik deze tekeningen bijna een jaar geleden heb gemaakt.
Gr. Anna

Lotte
4 jaar geleden

Heel erg mooi getekend!! maar 1 tip: probeer iets meer de vorm van het hoofd aan te nemen.. Vooral bij Anne Frank en Ariana Grande was het wat minder!! Verder wel echt heel erg mooi!!

Anna (beheer)
4 jaar geleden

Hai bezoekers!!!
Volg me op Insta: @anna_emma_art
Greetzz

Anna
5 jaar geleden

Hai Rosalie,
Thnx voor je reactie, ik vind het leuk om te helpen!! Ik heb je fb-pagina bekeken. Ik Ben alleen niet meer zo actief op doze site, maar ik heb wel met een vriendin een instaaccount anna_emma_art???? En daar kijk ik wel Elke dag op!!
Groetjes Anna ????

Rosalie
5 jaar geleden

hoi, ik ben 13 en ik teken ook graag! ik teken elke dag. en ik vind dat je beter dan ik teken...maar neem toch eens een kijkje op mijn fb-pagina: art from leopold and me
maar de laatste tijd lukt het mij niet om te tekenen!
aub geef mij raad!!!!!!

MVG,

Rosalie S.

Anna
5 jaar geleden

Maaike dankjewel! Tuurlijk wil ik meer manga tekeningen maken!
Groetjes Anna

Maaike
5 jaar geleden

Eey Anna, ik vind dat je f*king mooi kan tekenen, dus blijf zo door gaan! En wil je meer van die manga tekeningen maken die zijn/is WOUWIE!